Services

Services

IT sikkerhed

IT sikkerhed

Hvorfor fokus på it-sikkerhed? Det er af afgørende for virksomhedernes økonomi, troværdig og ikke mindst overlevelsesmuligheder, at informationssikkerheden er under kontrol. Sikkerhedstjekket giver et overblik over din virksomheds svagheder i forhold til IT-sikkerhed og vejledning om, hvor du bør sætte ind først for at mindske risikoen for at blive ramt af IT kriminalitet. Sikkerhedstjekket tager højde for personfølsomme data, kritiske systemer, outsourcing af IT og emner som IT-sikkerhedsstrategi, medarbejdersikkerhed og beredskabsplaner.

Se mere her
Netværk

Netværk

Vi sælger, installerer og monterer og kan lave fejlretning og justering af eksisterende anlæg. Vi går højt op i at levere den bedste service til alle vores kunder og arbejder hurtigt og effektivt. Vores service inkluderer internet hub til flere porte og internet extender til udvidelse af trådløse netværk. Desuden monterer vi selv stik på kablerne, hvilket resulterer i små huller og kabler i metermål. Du behøver således ikke lave noget selv, men kan blot læne dig tilbage og nyde dit nye internet.

Se mere her
Backup

Online backup

Dropbox Business er den sikre løsning til fildeling og cloudbaseret opbevaring, som medarbejderne er vilde med, og som it-administratorerne har tillid til. Tillid er grundlaget for vores forhold til millioner af mennesker og virksomheder over hele verden. Vi værdsætter din tillid og tager ansvaret for at beskytte dine personlige oplysninger alvorligt. For at gøre os værdig til din tillid har vi udviklet og vil fortsætte med at udvikle Dropbox med fokus på sikkerhed, overholdelse af standarder og beskyttelse af personlige oplysninger. Prøv gratis i 30 dage.

Se mere her
PRTG Network Monitor

PRTG Network Monitor

PRTG Network Monitor er en omfattende netværksovervågningsløsning udviklet af Paessler AG. Det er et populært softwareværktøj, der giver brugerne mulighed for at overvåge og analysere ydeevnen og tilgængeligheden af deres netværksinfrastruktur og it-systemer. Her er nogle af de vigtigste funktioner og egenskaber ved PRTG Network Monitor: Netværks- og infrastrukturovervågning: PRTG kan overvåge forskellige aspekter af netværksinfrastrukturen, såsom servere, routere, switche, firewall, trådløse enheder og meget mere. Det giver indsigt i netværksbåndbredde, trafikmønstre, fejl, pakketab og forsinkelse. PRTG Network Monitor er kendt for sin brugervenlighed, fleksibilitet og omfattende funktionssæt. Det er et populært valg blandt netværksadministratorer og it-fagfolk, der søger en pålidelig og omfattende netværksovervågningsløsning. PRTG Network Monitor er idag installeret i mere end 150.000 virksomheder hele verden

Se mere her
Synology

NAS server

Synology skaber netværksforbundne lagrings- og IP-overvågningsløsninger, der ændrer den måde brugere administrerer data på, og foretager overvågning på i cloud-tidsalderen. Ved at udnytte de nyeste teknologier fuldt ud, hjælper Synology brugere med at centralisere datalagring og backup, dele filer på farten, og implementere professionelle overvågningsløsninger på pålidelige og rentable måder. Synology stiler mod at levere produkter med fremadtænkende funktioner og den bedste kundeservice i branchen.

Se mere her
Helpdesk

Helpdesk Freshdesk

Få en gratis 30-dages prøveversion med et ubegrænset antal agenter. Helt uforpligtende. Du behøver ikke at registrere dit kreditkort. Alle Freshdesk-konti leveres med et SSL-certifikat med jokertegn, som automatisk aktiveres for din standardsupport-URL-adresse, når du registrerer dig. Hvis du foretrækker at bruge dit brugerdefinerede domæne eller en pæn URL-adresse til din portal, kan du gøre det sikkert med et SSL-certifikat. For at gøre det endnu nemmere for dig kan du anmode om et SSL-certifikat og få vores hjælp til at aktivere det på din portal.

Se mere her
Cloud Computing

Cloud Computing

Vi har specialiseret os indenfor totalløsninger, professionel brugersupport. Der er mange gode grunde til at få sin IT op i skyen. En af grundene er rent økonomisk. Med Cloud Computing får du råd til andet, eller mere. Du kan spare op til 65% på driften. Bedre likviditet og faste månedlige udgifter. Så er det endda meget billigt at komme i gang! Nyetablerede virksomheder og virksomheder, der alligevel står for en udskiftning af hardware, er oplagte til at komme direkte på hosting platformen. Men selv virksomheder, der ikke har færdigafskrevet den gamle investering på intern hardware, kan oftest få finansieret omkostningen over de første 1-3 måneders driftbesparelser! Ved Cloud Computing.

Se mere her
Google Docs

Google Docs

Google Docs puster liv i dine dokumenter med smarte værktøjer til redigering og layout, så du får nemmere ved at formatere tekst og afsnit. Vælg mellem hundredvis af skrifttyper, og tilføj links, billeder og tegninger – helt gratis. Få adgang til dine dokumenter når og hvor som helst Få adgang til, opret og rediger dine dokumenter overalt – på din telefon, tablet, eller computer.

Se mere her
Office 365

Office 365

Office 365 er udviklet til din virksomhed. Det er det Office, du kender, plus værktøjer, som er med til at forbedre samarbejdet, så du kan få mere fra hånden – når som helst og hvor som helst. Hvad enten du arbejder på kontoret eller på farten, får du et sæt førende produktivitetsværktøjer, som du allerede kender. Med Office-programmer – altid de nyeste versioner – kan du oprette, redigere og dele med alle i realtid fra din pc/Mac eller din iOS-, Android™- eller Windows-enheder. Med trinvis vejledning kan du nemt konfigurere brugere og hurtigt begynde at bruge tjenesterne. Du kan få adgang til den brugervenlige Administration overalt for at administrere alle dine tjenester. Og Office 365 tager sig af it for dig, så dine tjenester altid er tilgængelige og opdaterede.

Se mere her
Refurb

Genbrug som koncept

Genbrugt IT er en fællesbetegnelse for brugt IT, der bliver renoveret og opgraderet med det nyeste software. Konceptet er simpelt, gennemskueligt og fordelene er mange. Helt enkelt, så får du en kvalitets bærbar eller stationær computer fra de mest anerkendte producenter til en meget lavere pris, end hvad du ellers skulle bruge på at købe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. At du så ovenikøbet er med til, at reducere det miljømæssige fodaftryk er jo en gevinst for os alle! Genbrugt IT er en både økonomisk og miljømæssig gevinst. 80% af al den energi en computer bruger i sin levetid bruges under fremstillingen. Ved at købe genbrugt IT hos Refurb får du høj kvalitet til en lavere pris og garanti som ved køb af en ny samtidig med at du gør noget godt for miljøet.

Se mere her
Smartlook

Smartlook

Vi optager alt den besøgende laver på din hjemmeside. Se besøgendes adfærd i en video. Afspil videooptagelser af besøgende og se hvad de rent faktisk foretager sig på din hjemmeside. Dette hjælper dig med at finde fejl og finde ud af hvad du skal forbedre. Du ser den besøgendes mussebevægelser, hvor personen klikkede, og hvordan personen håndterede udfyldning af formularer. Find de vigtige besøgende ved hjælp af filtre. Du kan filtrere besøgende som var inde under deres indkøbskurv, prissiden eller andre vigtige sider. Når du opdager dårlig brugeroplevelse på din hjemmeside, skal du blot sende et link med optagelsen til din UX-designer eller udvikler, så alle kan se, hvad problemet er.

Se mere her
IT service

Service aftale

En driftsaftale er den løbende vedligeholdelse af din virksomheds itinfrastruktur. IT-Chef aftalen er oplagt for mindre og mellemstore virksomheder, der ikke selv har en decideret it-afdeling. Det er vores erfaring, at de kunder, der vælger driftsaftale, vil resultatet for slutbrugeren blive en mere stabil og sikker drift samt opnå en højere driftsstabilitet, idet man får afhjulpet eventuelle problemer og fejl tidligst muligt. Systemate varetager alle din virksomheds udfordringer inden for Microsoft server infrastruktur, både i forbindelse med standard Windows server funktionalitet og Microsoft server applikationsplatform. Lige fra SQL, Exchange til Biztalk.

Se mere her
Telefon

Telavox

Nem og professionel omstilling. Med en omstilling slipper dine kunder for at hænge i røret. De får en professionel velkomst og bliver med det samme sendt videre til den rette kø. Vi gør avancerede omstillingsløsninger enkle. Så enkle at du selv kan opsætte og administrere din omstilling. Med vores egen udviklingsafdeling har vi mulighed for at integrere forretningssystemer og skræddersy løsninger efter virksomhedens behov. Vi kan endda tage imod alle dine samtaler, hvis du ikke selv har tid. Flow er en skandinavisk løsning. Det betyder, at du og dine skandinaviske kollegaer kan kommunikere og samarbejde på den samme fælles platform, Flow. Ring gratis til hinanden, brug chatten, viderestil opkald, og benyt en fælles omstillingsløsning, uanset om I sidder i Danmark, Sverige eller Norge.

Se mere her
Free Conference Call

Free Conference Call

Gratis konferenceopkald er enkle og nemme at brug, det kræver kun et navn og en e-mail adresse for at modtage en øjeblikkelig konto. Når du har indtastet navn og e-mail adresse, modtager du et opkaldsnummer fra alle vores afdækkede lande og en adgangskode for øjeblikkelige telefonkonferencer. Hver konto kan holde konferencer for op til 1000 deltagere på et ubegrænset antal af 6 timers internationale konferenceopkald og kan bruges 24/7 uden forbehold. FreeConferenceCall.com er gratis. Vi opkræver ikke vores kunder. Det er ikke en gratis prøveperiode. Der er ingen annoncer, ingen kvalitets problemer, ingen skjulte gebyrer, ingen salgstaler, ingen kontrakter, ingen køb kræves, ingen privatlivsproblemer, ingen begrænsninger og ingen overraskelser. Standardudgifter fra din telefonudbyder kan være gældende.

Se mere her
AVG antivirus

AVG Gratis antivirus

AVG Vores gratis antivirus blev lige bedre. Den indeholder nu sikkerhedsopdateringer i realtid, scanning af både malware og ydeevneproblemer, og endda fanger ondsindede downloads, før de når din pc. Det har også et helt nyt, forfriskende simpelt design, der viser dig præcis, hvordan du er beskyttet. Alt dette, og det vil stadig ikke bremse dig ned! Gratis antivirus er fantastisk. Men det bliver endnu bedre. Uanset om du vælger fri eller fuld beskyttelse, har du en imponerende sikkerhed, som selv opdaterer sig automatisk. Og med en banebrydende virusscanner, der blokerer og fjerner vira, kan du være sikker på, at du og din familie er beskyttet mod de seneste trusler.

Se mere her
IT-klippekort

IT-klippekort

Ønsker du at spare endnu mere på dit it budget så har du nu muligheden med et klippekort. Klippekortet er et produkt primært til vores erhvervskunder der ofte har brug for hjælp og ønsker at spare penge på it budgettet. Køb et klippekort til IT-support og konsulentydelser hos CJ IT ApS. Det kan bruges i alle situationer, hvor du behøver support eller rådgivning. Med et klippekort holder du styr på dine support- og konsulentudgifter, og det er nemt at administrere via vores månedlig opgørelse. Du betaler kun for den IT-support og konsulentydelse, du har brug for, og har dermed ingen unødvendige løbende udgifter. Der takseres kun pr. påbegyndt 15. min.

Kontakt os
Speccy

Speccy

Speccy – en software til at få mere information om operativsystemet og funktioner i installeret hardware. Den software giver dig mulighed for at finde ud af den version af operativsystemet, oplysninger om processoren, drift hukommelse, harddisk, bundkort, grafikkort osv Speccy viser temperaturmålinger af processor, grafikkort, driftsfrekvens af hukommelse og CPU bus hastigheden. Softwaren gør det også muligt at lave snapshot, gem som XML eller tekstfil og udskrive oplysninger om hardware. Detaljerede oplysninger om operativsystemet. Viser oplysninger om den hardware. Mulighed for at gemme information.

Download her
Ccleaner

Ccleaner

CCleaner er et effektivt og brugervenligt værktøj, som renser og optimerer din PC for at sikre dig den bedste præstation og frihed for uønskede programmer. Det gode ved et gratis download af CCleaner er den hastighed med hvilken det udfører de forskellige scanninger og ordninger. Dets hovedformål er at fjerne alle unødvendige filer fra dit harddrive, og når du åbner programmet kan du se de forskellige aspekter ved Windows, som du kan søge blandt og rydde op i. CCleaner opsporer også installerede applikationer som eventuelt indeholder filer, som ikke længere bliver brugt, såsom Google Earth-historier eller Flash Player-konfigurationer. Afinstalleringsfunktionen er nok mere brugbar og effektiv end Windows eget afinstalleringsværktøj, men vær dog forsigtig ved brug af denne! Hvis der er indtastninger på programlisten, som du ikke ved hvad fører til, så hold dig på den sikre side og lad dem være, så du ikke risikerer at fjerne afgørende komponenter.

Download her
Ccleaner

Sikker e-mail

Krypterede meddelelser i Outlook.com Hvis du har et Office 365 Home -eller Office 365 Personal -abonnement, omfatter Outlook.com nu krypteringsfunktioner, der giver dig mulighed for at dele dine fortrolige og personlige oplysninger, mens du sikrer, at din mail forbliver krypteret og ikke forlader Office 365. Dette er nyttigt, hvis du ikke har tillid til modtagerens mail udbyder for at være sikker. Meddelelser, der er krypteret med Office 365 forbliver krypterede og forbliver inden for Office 365-tjenesten. Det hjælper med at sikre din mail, når den modtages. Hvordan læser jeg en krypteret mailmeddelelse? (Jeg bruger ikke Outlook.com eller Office 365) Du modtager en mail med instruktioner om, hvordan du læser den krypterede meddelelse. Hvis den krypterede besked sendes til en Google-eller Yahoo-mailkonto, kan du godkende ved hjælp af din Google-eller Yahoo-konto eller ved hjælp af en midlertidig adgangskode. Hvis meddelelsen blev sendt til en anden konto (f. eks. Comcast eller AOL), kan du bruge en midlertidig adgangskode. Den midlertidige adgangskode bliver sendt til dig i en mail. Vi er klar til at hjælp med jeres spørgsmål. på 33601190 eller salg@cj-it.dk

Se mere her
SugarCRM

SugarCRM

CRM-løsninger, der er værd at se nærmere. SugarCRM er nok det mest kendte og nok den mest omfattende open source CRM-pakke. Løsningen indeholder alle de standard funktioner, som man ville forvente i en kommerciel pakke. Den gratis community-pakke findes i en Linux, UNIX og OS X-udgave. Abonnementsversioner giver support, mobil funktionalitet, salgsautomatisering og prognoser, marketing lead management og andre ekstra funktioner. Verdens bedste CRM system på dansk. Hvis du skal have tjek på dine leads, samarbejdspartner, kunder, sager og hvad i bruger jeres tid til: Så er SugarCRM løsningen for dig! CJ IT ApS tilbyder dig verdens bedste CRM system - SugarCRM - til brugervenlig administration og dokumentation af jeres missionskritiske elementer. Du har mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med SugarCRM på.

Se mere her
Raptor

Ekstra sikkerhed på pc.

USB Raptor kan låse systemet, når et specifikt USB-drev er fjernet fra computeren og låse op, når drevet sættes i igen til en USB-port. Værktøjet kontrollerer konstant USB-drevene for tilstedeværelsen af ​​en specifik oplåsningsfil med krypteret indhold. Hvis denne specifikke fil findes, forbliver computeren ulåst, ellers låser computeren. For at frigøre systemlåsen skal brugeren tilslutte USB'en til filen i en hvilken som helst USB-port. Alternativt kan brugeren aktivere (eller deaktivere) to yderligere måder at låse systemet op, såsom netværksmeddelelser eller adgangskode. USB Raptor er designet til at blive i proces og observere ændringerne på USB-porte uden at forstyrre brugerens betjening. Så uanset hvad du arbejder på, vil værktøjet ikke forstyrre dig overhovedet. Vi er klar til at hjælp med jeres spørgsmål. på 33601190 eller salg@cj-it.dk

Se mere her