Om os

Om os

Om os

Internet sikkerhed

Virksomhedsbeskrivelse

CJ IT er en IT-virksomhed beliggende ved Bramming og består af Jan Klintdrup og Kristian Schultz, der begge fungerer som kundernes interne systemkonsulent. Med mange års erfaring og bredt kendskab til IT hjælper vi en bred kundegruppe fra privatpersoner til mellemstore produktionsvirksomheder med IT i hverdagen. Igennem årene har vi hjulpet +200 kunder med alt fra IT-udstyr til projektledelse og daglig IT-drift og support.

Internet sikkerhed design

Kerneprodukter og ydelser

CJ IT er en IT-leverandør med stor erfaring og indsigt, der hjælper både virksomheder og privatpersoner med at få en nemmere dagligdag med IT. Vi er både leverandør af IT-udstyr og løser samtidig mange former for IT-opgaver i hverdagen. For os er det vigtigt, at IT gør den daglige drift nemmere og mere effektiv fremfor at være en ressourcekrævende omkostning.

Internet sikkerhed design

Målgrupper

Vi har i CJ IT stor erfaring med at hjælpe specielt produktionsvirksomheder i den daglige IT-drift og support. Her har vi igennem mange år serviceret +200 kunder med alt fra levering og installering af IT-udstyr til overordnet projektledelse i store, komplicerede IT-projekter. Samtidig taler vi et IT-sprog, som alle kan forstå, og vi har erfaring og tålmodighed til at hjælpe brugere på alle niveauer fra uerfarne privatpersoner til IT-chefer.

Internet sikkerhed design

Kendetegn og speciale

Hos CJ IT har vi stor fokus på at finde den rigtige løsning første gang. Her bruger vi vores brede viden og solide erfaring til at finde den rigtige kombination af kvalitet og teknik for den pågældende kunde. Vi lytter til behovet og sammensætter den rette løsning indenfor den fastsatte prisramme. Grøn IT er for os blevet et nyt fokuspunkt, og vi sætter stor ære i at kunne levere grønne computere.

Internet sikkerhed design

Virksomhedens udvikling

Fra vores første IT-virksomhed i 1987 har vi været med på noderne indenfor branchen og har skabt mange innovative løsninger i både hardware og software. Helt tilbage fra de første industri- og virksomhedscomputere og skræddersyede IT-løsninger. Vi var eksempelvis blandt de første til at støbe hardware i epoxy til eks. fiskekuttere langs vestkysten, og vi var tillige nogle af de første Cisco-forhandlere i Danmark. Vi har derfor altid bestræbt os på at bruge de nyeste teknologier og bedste leverandører.

Internet sikkerhed design

Fremtidige udfordringer og muligheder

I CJ IT har vi stor fokus på at integrere mest mulig bæredygtighed og grøn ansvarlighed ind i vores løsninger til kunderne. Grøn IT og grønne computere er derfor et naturligt tilvalg i vores eksisterende produktudvalg. Vi er klar til at tage vores del af ansvaret for at begrænse udvinding af ressourcer og dermed at genanvende størst mulig andel af vores hardware.