Produkter

Mobil Apps

Mobil Apps

Den øgede popularitet af apps, er ikke længere en spekulation – det er fakta. Og virksomheder finder hele tiden nye måder at anvende og udvikle deres mobile platforme på, takket være en veludviklet teknologi. Vi sørger for design, udvikling og godkendelse hos Apple og Google, samt upload af applikationen til Apples App Store og Google Play. Vi er selvfølgelig altid klar med support og vores ærlige mening. Prøve en af vores Mobil apps. CJ IT ApS

Web design

Web design

Vi sørger for, at din nye hjemmeside er læsebar for søgemaskinerne, og vi kan hjælpe dig med at skabe resultater med online markedsføring. Når vi designer en hjemmeside uden abonnement for dig, betyder det samtidig, at denne er responsive. Dvs., vi sørger for at tilpasse hjemmesiden til alle tre platforme: PC, tablet og mobil.

Overvågning

Overvågning

Drevet af verdensklasse infrastruktur Uptime Doctor er en førende udbyder af hjemmesiden overvågning tjenester.

Uniconta

Uniconta

Uniconta er Erik Damgaards nye lynhurtige, cloudbaserede økonomisystem, der giver din virksomhed styr på økonomi, lager og logistik. Prøv gratis i 30 dage.

RemotePC

RemotePC

Funktioner til dine fjernadgang behov. Alltid-ON fjernadgang. Konfigurer din computer til fjernadgang, så du Kan tage kontrol over computeren via internettet. One-Time Instant Access. Tillader dine medarbejdere at få adgang til din computer. Altid ved at dele et unikt adgangs-id og nøgle. Web Viewer. Et web baseret interface til adgang til computere eksternt. Fra hvor som helst uden nogen softwarekrav.

Coolpad Max A8

Coolpad Max A8

Coolpad Max A8 (Gold) De smarte mobiltelefoner med touchskærm er enormt populære. Smartphones kan bruges både til arbejde og underholdning – se film, spil sjove spil, naviger og hør musik på din smartphone eller surf på nettet og følg med i hvad, der rører sig. Nu til en super pris på 1299,- kr incl moms & lev. I Danmark. Kan bestilles hos CJ IT ApS på tlf.: 30601190 eller email.: salg@cj-it.dk